Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Digitális Tachográf - útnyilvántartás képes leírás - Útnyilvántartás - tachográf.tlap.hu
részletek »

Digitális Tachográf - útnyilvántartás - Útnyilvántartás - tachográf.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utnyilvantartas.tlap.hu » Digitális Tachográf - útnyilvántartás
Keresés
Találatok száma - 7 db
Autóelektronikai Kutató és Fejlesztő Kft

Autóelektronikai Kutató és Fejlesztő Kft

A kizárólag magyar tulajdonban álló társaság elsősorban kis sorozatú professzionális autóelektronikai mérőműszerek és vezérlőegységek önálló kifejlesztésére és gyártására szakosodott, amely során a megrendelők részére folyamatos innováció és K+F tevékenység alkalmazásával testre szabott megoldásokat nyújt. Tevékenysége három fő iránya a saját termékek fejlesztése, gyártása és forgalmazása, a külső megbízáson alapuló fejlesztési szolgáltatás és az alkalmazott kutatás, melyet a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel szorosan együttműködve végez. A kínált megoldásokat a kifejlesztett termékek, a kapcsolódó szolgáltatások (pl. kalibrálás, kiértékelés, elemzés, tanulmány), illetve az elismert szakmai tudás együttesen teszik teljessé.

Motolex

Motolex

Cégünk saját fejlesztésű tachográf jeladókat gyárt és forgalmaz. Termékeink kizárólag a legjobb minőségű alkatrészek felhasználásával készülnek. Jeladóinkat valamennyi tachográf gyártó kiválónak minősítette. A termelés döntő része nyugat-európai exportra kerül. Áraink versenyképesek mind az Európai Unió, mind Magyarország piacain.

Novitax útnyilvántartó

Novitax útnyilvántartó

Az Utak használható magán- és a vállalkozás tulajdonát képező személy-, tehergépkocsik, munkagépek hivatali- és magáncélú használatával kapcsolatos nyilvántartások vezetésére. A program segíti, egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a vállalkozás által használt, vagy igénybe vett gépjárművek, munkagépek költségelszámolását és adminisztrációs munkáit. Követi a jogszabály-, norma- és üzemanyagár változásokat, feleslegessé teszi a kézi nyilvántartások vezetését. A program nyilvántartásait, költségelszámolásait vállalkozásonként, azon belül személyenként, járművenként vezeti és egyezteti.

RoadRegister

RoadRegister

Útnyilvántartó programunk segítségével valós nyilvántartást készíthet úgy, mintha egy excell táblát töltene ki. Így bátran mondhatjuk, hogy ez egy bárki számára könnyen használható útnyilvántartó program. A NAV(APEH) által megkövetelt formátumú nyilvántartás kis gyakorlat után percek alatt elkészíthető. Ne halogassa tovább ezt a feladatot, hiszen Ön is tudja, hogy egyszer meg kell csinálnia. Tudja le ma ezt a problémát, hogy megkönnyebbülhessen!

Tacho Traffic

Tacho Traffic

Tachográfok, tachográf alkatrészek, jeladók nagykereskedelmi forgalmazása. Tachográf helyszíni adatletöltése, kiértékelése. A Pc net serviceanalóg és digitális kiértékelő szoftverek kizárólagos forgalmazója. Készleten nem lévő alkatrészek rendelésre 50% előleggel. 100.000 Ft alatti rendelésnél 14 nap, 100.000 Ft feletti rendelésnél 7 nap szállítási határidővel.

Tachográf Control

Tachográf Control

Hogyan tud cégük nagyobb haszonra szert tenni? Például úgy, hogy csökkentik a felesleges kiadásaikat. Ilyen felesleges kiadás mondjuk a magas bírságok fizetése. Mi abban segítünk, hogy elkerülhessék a közúti és a telephely-ellenőrzésekkor a hatósági bírságokat, amelyeknek legalacsonyabb díjtétele is manapság százezrekre rúg. Ha a megfelelő, folyamatos képzésben részesítik az érintett munkatársaikat és ezentúl mindent a szabályok, rendelkezések ismeretében végeznek, akkor biztosan nem kerülnek olyan kellemetlen helyzetbe, hogy bevételük tetemes részét büntetések kifizetésére költik.

TachoTax Kft.

TachoTax Kft.

A Tachotax Kft a délalföldi régióban működő műszeripari vállalkozás. 1996 óta (a magyarországi kezdetektől) foglalkozunk tachográfok javításával, szerelésével, és a hatósági vizsgálatok előírása után végezzük a tachográfok illesztését, hitelesítést helyettesítő minősítését. A taxióra piacon az első elektronikus taxióra megjelenése óta jelen vagyunk.

Tuti menü