Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Útnyilvántartás - tachográf linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Útnyilvántartás - tachográf képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: utnyilvantartas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
A Te céged

A Te céged

Jó hír a tartós bérlettel foglalkozó vállalkozások számára, hogy január 1-je óta a személygépkocsik bérbevétele utáni áfa levonható. Az új rendelkezés piacbővülést hozhat számukra, de a bérbevevők is jól járnak, hiszen nekik mindez költségcsökkenést jelenthet. A változtatásnak ugyanakkor hátrányai is vannak: a cégek adminisztrációs terhe jelentősen emelkedhet, visszatérhet például az útnyilvántartás - írja blogbejegyzésében az RSM DTM.

Adózási tanácsadás

Adózási tanácsadás

A cégautó adó megfizetésével mentesül az adózó az útnyilvántartás vezetése alól. Természetesen a vállalkozás belső szabályzata rendelkezhet ezen nyilvántartás vezetéséről, de ezt jogszabály nem írja elő kötelező jelleggel. Ha azonban a Kft.-nél a személygépkocsik használata során nem merül fel magáncélú használat, - ezért nem fizetik meg a cégautó adót - akkor útnyilvántartás vezetése szükséges.

Aetr Control

Aetr Control

Az AETRControl egy új, internet alapú tachográf kiértékelő rendszer, mely a tachográf köteles járművel rendelkező vállalatokat, vállalkozókat, illetve gépjárművezetőket támogatja: a vezetői kártyák és a digitális tachográf adatainak automatikus kiolvasásával,analóg tachográf esetén a korongok gyors, fél-automatikus feldolgozásával a kiolvasott adatok feldolgozásával, tárolásával,a vezetési és pihenőidők elemzésével, ellenőrzésével, a vezetési és pihenőidők tervezésével, ezáltal a szabályszegések és büntetések minimalizálásának lehetőségével. Munkaügyi nyilvántartás elkészítésével

Aetr kvíz

Aetr kvíz

Talán nem is gondolnád, hogy milyen, látszólag egyszerű kérdésekkel fogják meg a közúti ellenőrök, rendőrök a fuvarozókat az AETR-re vonatkozó megfelelést illetően (vagy mégis?). Összeállítottunk 18 egyszerű(nek tűnő) kérdést. Ez a '18 szerencsétlen kérdés'. Ezekre összesen 6.450.000,- (hatmillió- négyszázötvenezer) forint bírságot szabtak ki. Ki szeretnéd próbálni, hogy megfeleltél volna-e ezekben az esetekben? Igen? Akkor szánj rá 8 percet! megéri! Eddig már sok százan éltek ezzel a lehetőséggel. Mielőtt elhagyod az oldalt, teszteld tudásod! Sokat nyerhetsz vele!

Animare hírek

Animare hírek

Az idei évtől érvényes adószabályok szerint az operatív, vagy nyílt végű pénzügyi lízinggel 'használt' cégautók havidíjának forgalmi adótartalma visszaigényelhetővé vált, akkor is, ha nem haszon-, hanem személyautóról van szó. Ehhez azonban megfelelő nyilvántartást kell vezetni...

Ati Császárné Autósiskola

Ati Császárné Autósiskola

Képzésünkkel szeretnénk a gépkocsivezetők és üzembentartók számára pontos, megbízható információkat átadni a vezetési- és pihenőidőkre vonatkozóan, valamint a menetíró készülékek (digitális, analóg) kezelésével kapcsolatban, megfelelő törvényi háttérrel kiegészítve. Tudjon meg minnél többet a tachográfokról, hogy elkerülje a hatósági büntetéseket! Gyakorlati képzés egy-egy működőképes, beépített analóg és digitális menetíró készülék segítségével történik. A tachográf készülékek kezelése nem csak bemutatásra kerül, hanem ki is próbálhatják a tanulók!

Autóelektronikai Kutató és Fejlesztő Kft

Autóelektronikai Kutató és Fejlesztő Kft

A kizárólag magyar tulajdonban álló társaság elsősorban kis sorozatú professzionális autóelektronikai mérőműszerek és vezérlőegységek önálló kifejlesztésére és gyártására szakosodott, amely során a megrendelők részére folyamatos innováció és K+F tevékenység alkalmazásával testre szabott megoldásokat nyújt. Tevékenysége három fő iránya a saját termékek fejlesztése, gyártása és forgalmazása, a külső megbízáson alapuló fejlesztési szolgáltatás és az alkalmazott kutatás, melyet a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel szorosan együttműködve végez. A kínált megoldásokat a kifejlesztett termékek, a kapcsolódó szolgáltatások (pl. kalibrálás, kiértékelés, elemzés, tanulmány), illetve az elismert szakmai tudás együttesen teszik teljessé.

Autóhírek

Autóhírek

Politikai megállapodás született hétfőn Luxembourgban az Európai Unió közlekedésért felelős miniszteri tanácsülésén a tachográfok rendszerének korszerűbbé tételéről, valamint a repülőtéri résidők elosztásának hatékonyabbá tételéről. Emellett a műszaki vizsgára vonatkozó uniós szabályok módosítása is napirendre került.

Axel pro

Axel pro

Ezen az oldalon mindig megtalálja termékeinkkel, weblapunkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatos legfrissebb híreket. Itt értesülhet a fontosabb jogszabály változásokról, valamint a programokat érintő információkról. Szoftverünket folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig megfeleljen a hatályos jogszabályoknak, valamint új funkciókkal bővítjük ügyfeleink javaslatai alapján, hogy kezelése minnél áttekinthetőbb legyen és profi programunk mégtöbbet nyújtsa Ön és cége számára. Itt megtalálhatja, hogy mikor, milyen újítások kerültek a programba.

Hirdetés
B és Cs 2004 Kft.

B és Cs 2004 Kft.

Két vizsgasorral rendelkezik telephelyünk! - Személyautók - Kisteher-, teherautók - Gázüzemű gépjárművek - Utánfutók - Motorkerékpárok - Lassújárművek - Mezőgazdasági vontatók... - vizsgáztatásával - környezetvédelmi felülvizsgálatával - tachográf szereléssel, illesztéssel, érvényesítéssel - okmányirodai ügyintézéssel - eredetiség vizsgálattal...

Baranyatax

Baranyatax

Vállalkozásunk a Baranyatax Bt. 2002-es megalakulása óta sikeres működésének érdekében arra törekszik, hogy termékeivel, szolgáltatásaival elérje vevőinek teljes megelégedését. Ehhez elengedhetetlen, hogy a termékeink, szolgáltatásaink minősége folyamatosan feleljen meg a vevőink által meghatározott és elvárt igényeknek.

BVK Holding

BVK Holding

Társaságunk tapasztalt szakemberei, és a korszerű műszaki feltételrendszer garancia arra, hogy személy - és tehergépjárművét a lehető legjobb körülmények között vizsgáztassa le. Szakembereink vállalják, hogy vizsga előtt egy úgynevezett elővizsgát végezzenek, amelynek segítségével lehetőség van a hibák előzetes kiszűrésére és javításra is. Az átvizsgálás díjtételeit Társaságunk úgy alakította ki, hogy a lehető legkedvezőbbek legyenek. Reméljük, minél többen fogják igénybe venni új és minőségi szolgáltatásunkat.

Compass Studio

Compass Studio

Mire jó a megoldáscsomagunk? - Pénzt takarítunk meg - AETR/3821/561 és komplett munkaügyi megfelelés - Üzemanyag kontroll - Hagyományos-, és digitális tachográf elemzés Mit ajánlunk: - Teljes körű felkészítés az ellenőrzésekre - Egyedülálló szakmai tudás, 1000 cég gyakorlati tapasztalata - Folyamatos háttér támogatás, jogi segítség - Professzionális eszköz- és szoftvermegoldás

Dehír - Debreceni hírek

Dehír - Debreceni hírek

A teherautókat ellenőrzik a Tispol akció keretében országszerte. Ma reggel Hajdú-Bihar megye több pontján kezdték meg az akciót, melynek célja a baleset megelőzés. Elsősorban a teherautóval közlekedők számíthatnak ellenőrzésre a megye útjain. A legtöbb sofőr már azonnal sorolja a legfontosabb vizsgálati szempontokat.

Digitális tachográf kártyák

Digitális tachográf kártyák

2006. május 1-jétől az Európai Unió területén, így Magyarországon is kötelező a gépjárművek első forgalomba helyezése alkalmával a digitális tachográfok alkalmazása a 3,5 tonna feletti megengedett legnagyobb össztömegű tehergépjárműveken, valamint a 9 főnél több ülőhellyel rendelkező személyszállító járműveken. Az esetleges kivételekről az Európai Parlament és a Tanács 561/2006/EK rendeletének 3. cikke ad tájékoztatást. A digitális tachográf elektronikus úton rögzíti a gépjárművezető által vezetéssel, pihenéssel és egyéb munkavégzéssel eltöltött időt. Az analóg tachográfoknál használatos korongot az új készülékeknél a digitális tachográf kártya váltja fel.

E-bolt

E-bolt

A eBolt Internetes Műszaki Áruházban történő vásárlás elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül a kiválasztott termékek kosárba helyezésével és a megrendelési folyamat végig vitelével. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket ügyfélszolgálatunk rögzíti, és minden esetben e-mailben visszaigazolást küld Önnek. Az ezt követő vásárlási folyamat és az arra érvényes feltételek az így leadott megrendeléseknél is megegyeznek az interneten leadott rendelések folyamataival és ezért jelen ÁSZF is egyaránt vonatkozik rájuk.

Eurotechnik Center Kft.

Eurotechnik Center Kft.

Dóka Tamás, az Eurotechnik Center Kft. tulajdonos-ügyvezetője vagyok. 1989 óta dolgozom haszonjárművekkel. Az első kézből szerzett tapasztalat 2001-ben cégalapítássá érett, cégünk ekkor alakult, és kezdte működését a jelenlegi, pomázi telephelyén. Kezdetben azt az ügyfélkört szerettük volna megtalálni, amely már 'kinőtt' az otthoni barkácsolásból, de nem tudja, vagy nem akarja megfizetni a márkaszervizek által nyújtott 'előnyöket'; szeretne egy működőképes, ügyfélközpontú javítóbázist, ahol megbízását rugalmasan, személyre szabottan kezelik. Fokozatosan fejlődve értük el, hogy mára már nagyobb cégek, sőt költségvetési szervek is ügyfeleink közé tartoznak. Jelenleg két, egyenként 500m2-es, öt beállásos műhelyben dolgozunk.

Tuti menü