Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Műholdas útnyilvántartás képes leírás - Útnyilvántartás - tachográf.tlap.hu
részletek »

Műholdas útnyilvántartás - Útnyilvántartás - tachográf.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utnyilvantartas.tlap.hu » Műholdas útnyilvántartás
Keresés
Találatok száma - 13 db
Felügyeleti rendszer

Felügyeleti rendszer

A járművek mozgásának és üzemanyag-fogyasztásuk ellenőrzésére, pontos útnyilvántartás készítésére fejlesztettük ki GPS Control Basic készüléket és szolgáltatást. Elszámolást könnyítő funkciója kiegészíthető az üzemanyag szint mérésével is, mellyel az ellenőrzött gépjármű fogyasztása folyamatosan nyomon követhető.

Flottakövetés - In-kal

Flottakövetés - In-kal

Az In-Kal GPS, családunknak a második Kft.-je, 2003-ban alapítottuk meg, de a GPS berendezésekkel, már 1997.-óta szoros kapcsolatban állunk, akkor kezdtük a fejlesztésüket. Első cégünk az Auto-Vizual volt, amelynek keretén belül fejlesztettük ki és gyártottuk, majd a Videoton Informatika Kft.-vel már szériákban gyártattuk 1998.-óta a mobiltelefonos autóriasztóinkat

Gépjárművédelem GPS nyomkövetővel

Gépjárművédelem GPS nyomkövetővel

Fúrás-faragás nélkül szeretné elérni, hogy autója a lehető legnagyobb biztonságban legyen? Válassza a Sentinel Protect lopásgátlásra és nyomkövetésre kifejlesztett technológiáját, melyet szakképzett szerelőink rövid idő alatt, egy egyszerű jeladó beszerelésével a rendelkezésére bocsátanak. Ezzel a technika a lopási kísérletet azonnal megjeleníti telefonján. A szerelésért természetesen teljes körű garanciát vállalunk. Jön a jó idő, kerülnek elő a járművek, de félelmei támadtak a biztonsággal kapcsolatban? A Sentinel Protect erre nyújt megoldást. A lopásgátló rendszernek köszönhetően nem kell aggódnia, hogy autóját eltulajdonítják, de ha még is megtörténne a nyomkövető segítségével pontosan követheti autója helyzetét, s akár le is állíthatja azt csupán egy gombnyomással.Napsütés, autó, biztonság, Sentinel Protect.

GNSSnet

GNSSnet

A flottakövetés szolgáltatás igénybevételével lehetőség nyílik egy adott cég összes bejelentkezett GNSS műszerének valós idejű(!) nyomonkövetésére. A szolgáltatást leginkább a több felhasználónévvel rendelkező cégek számára ajánljuk, akik ezáltal távolról (irodából) tudják koordinálni az összes műszerük munkáját egyidejűleg.

Hol az autó

Hol az autó

Céges flottájának kezelését flottakövető rendszerünk nagymértékben meg fogja könnyíteni! Mindíg tudni fogja, hogy járművei hol vannak, milyen sebességgel haladnak, a napi tervnek megfelelő helyszínen tartózkodnak-e. Vitás esetekben - nem engedélyezett használat, gyorshajtás miatt kirótt büntetés - Ön hónapokra visszamenőleg ellenőrizni tudja a bejárt útvonalat és azt, hogy mely sofőr vezette a járművet.

Járműkövetés - Lochner

Járműkövetés - Lochner

A WebEye Enterprise Fleet Management egy nemzetközileg elismert, mobil kommunikáción alapuló komplex műholdas járműkövető rendszer, amely a legmodernebb műszaki technológiákat alkalmazva nyújt felhasználóinak jelentős költségmegtakarítást és piaci előnyöket jelentő megoldásokat. A rendszer használata az alkalmazott legmodernebb komplex technológiák mellett is olcsó, egyszerű és univerzális.

Járműkövető rendszer

Járműkövető rendszer

A járműveivel kapcsolatos legfrissebb információ. A térképmodulban bármikor le tudja ellenőrizni a járművei pontos elhelyezkedését és láthatja az aktuális sebességüket és haladási irányukat. A járművek útvonala a térképen. Egyetlen kattintással meg tudja jeleníteni azt az útvonalat, amelyen jelenleg a jármű halad, illetve meg tudja jeleníteni a járművei bármely, korábbi útvonalát úgy, hogy kiválasztja az Önt érdeklő időpontokat. Az egyértelműség kedvéért az útvonal eleje, a vége és az összes megálló eltérő színekkel van jelölve.

Költséghatékony nyomkövetés

Költséghatékony nyomkövetés

A Company Guard professzionális eszközöket kínál flottakövetés és járműkövetés szolgáltatásához. Felhasználóbarát rendszerünk használata egyszerűen elsajátítható, használatával akár 20%-kal csökkenthető cége üzemanyagköltségei. Minden általunk kínált nyomkövető alkalmas a valós idejű helyzetmeghatározásra, valamint online vagy sms-ben riasztásokat küld Önnek a nem várt események bekövetkeztéről. A kedvező árú szolgáltatás megtérülését néhány perc alatt kiszámolhatja kalkulátorunk segítségével.A Company Guard ügyfélbarát és gazdaságos szolgáltatást kínál a járműkövetés és flottakövetés területén. Nyomkövető kínálatunk és könnyen kezelhető rendszerünk segítségével csökkentheti üzemanyagra fordított kiadását. Kalkulátorunkkal kiszámolhatja a nyomkövetésre költött összeg megtérülési idejét.

Műholdas flottakövetés

Műholdas flottakövetés

Alapkészülékünk, az opciós perifériák és a felhasznált anyagok magas minősége a beszerelést végző szakemberek tapasztalata, gondossága problémamentessé teszi szolgáltatásaink igénybe vételét, azért dolgozunk, hogy Ön csak a biztonságot érezze járműparkját illetően, illetve flottamenedzsment esetén a költséghatékony működést tapasztalhassa meg. Ne hagyja, hogy cége profitját csökkentse a járművek túlfogyasztása, a járművezetői gondatlanság miatti túlzott és felesleges igénybevétel, mely a karbantartások költségét emeli, az esetleges visszaélések az üzemanyaggal, az engedély nélküli magánhasználat.

Hirdetés
Műholdas útnyilvántartás

Műholdas útnyilvántartás

A ML Track egy műholdas (GPS alapú) nyomkövető rendszer, amellyel a nap 24 órájában felügyelheti járműflottájának pillanatnyi és historikus eseményeit, nap-óra-perc pontossággal. A ML Track használatával egyszerűen és gyorsan meg tudja állapítani, hol járnak az autói, azok milyen sebességgel haladnak, mennyi a járművek által megtett út hossza, illetve hány liter üzemanyag van a tartályban.

Patroltrack

Patroltrack

Gépkocsija vagy flottája által megtett útvonalakból, a patrolTrack rendszer pillanatok alatt képes útnyilvántartást készíteni. Elegendő kiválasztani a kívánt járművet, majd beállítani a lekérdezendő időszakot és a rendszer professzionális útnyilvántartást készít automatikusan. A menetlevelet kérheti HTML, EXCEL, PDF formátumokban, melyek azonnal nyomtathatóak, vagy menthetőek a számítógépre.

Roadrecord

Roadrecord

Teljes Magyarország utcaszintű beépített térképével rendelkezünk, csak helyezd el a térképen a partnereket (akár egy erdő közepére is) és háztól-házig, tömegesen fogja a partnerek közti útvonaltávolságot kiszámolni a program!

Útdíj fedélzeti egység, nyílvántartás

Útdíj fedélzeti egység, nyílvántartás

Ismerje meg a 2013. július 1-től bevezetendő elektronikus útdíj rendszerhez használható OBU (On Board Unit) fedélzeti egység lehetőségeit. Használja ki, ha már fizetnie kell a 3,5 tonnánál nagyobb tehergépjárművek számára az útdíjat, akkor milyen további szolgáltatások kapcsolhatók hozzá, így az útnyilvántartás vagy akár az üzemanyag fogyasztás figyelése is. A fedélzeti egység alkalmas egy bevallási közreműködő segítségével az útdíj megfizetésére és nyilvántartására is, valamint külföldi útdíj rendszerek igénybevételére.

Tuti menü