Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szoftverek - útnyilvántartás képes leírás - Útnyilvántartás - tachográf.tlap.hu
részletek »

Szoftverek - útnyilvántartás - Útnyilvántartás - tachográf.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utnyilvantartas.tlap.hu » Szoftverek - útnyilvántartás
Keresés
Találatok száma - 16 db
B és Cs 2004 Kft.

B és Cs 2004 Kft.

Két vizsgasorral rendelkezik telephelyünk! - Személyautók - Kisteher-, teherautók - Gázüzemű gépjárművek - Utánfutók - Motorkerékpárok - Lassújárművek - Mezőgazdasági vontatók... - vizsgáztatásával - környezetvédelmi felülvizsgálatával - tachográf szereléssel, illesztéssel, érvényesítéssel - okmányirodai ügyintézéssel - eredetiség vizsgálattal...

BVK Holding

BVK Holding

Társaságunk tapasztalt szakemberei, és a korszerű műszaki feltételrendszer garancia arra, hogy személy - és tehergépjárművét a lehető legjobb körülmények között vizsgáztassa le. Szakembereink vállalják, hogy vizsga előtt egy úgynevezett elővizsgát végezzenek, amelynek segítségével lehetőség van a hibák előzetes kiszűrésére és javításra is. Az átvizsgálás díjtételeit Társaságunk úgy alakította ki, hogy a lehető legkedvezőbbek legyenek. Reméljük, minél többen fogják igénybe venni új és minőségi szolgáltatásunkat.

Compass Studio

Compass Studio

Mire jó a megoldáscsomagunk? - Pénzt takarítunk meg - AETR/3821/561 és komplett munkaügyi megfelelés - Üzemanyag kontroll - Hagyományos-, és digitális tachográf elemzés Mit ajánlunk: - Teljes körű felkészítés az ellenőrzésekre - Egyedülálló szakmai tudás, 1000 cég gyakorlati tapasztalata - Folyamatos háttér támogatás, jogi segítség - Professzionális eszköz- és szoftvermegoldás

Eurotechnik Center Kft.

Eurotechnik Center Kft.

Dóka Tamás, az Eurotechnik Center Kft. tulajdonos-ügyvezetője vagyok. 1989 óta dolgozom haszonjárművekkel. Az első kézből szerzett tapasztalat 2001-ben cégalapítássá érett, cégünk ekkor alakult, és kezdte működését a jelenlegi, pomázi telephelyén. Kezdetben azt az ügyfélkört szerettük volna megtalálni, amely már 'kinőtt' az otthoni barkácsolásból, de nem tudja, vagy nem akarja megfizetni a márkaszervizek által nyújtott 'előnyöket'; szeretne egy működőképes, ügyfélközpontú javítóbázist, ahol megbízását rugalmasan, személyre szabottan kezelik. Fokozatosan fejlődve értük el, hogy mára már nagyobb cégek, sőt költségvetési szervek is ügyfeleink közé tartoznak. Jelenleg két, egyenként 500m2-es, öt beállásos műhelyben dolgozunk.

Galleon

Galleon

A ZA|ARC egy olyan szoftver, amellyel nem csak a jogszabályban (124/2005. (XII. 29.) GKM rendelet 6. § (5)) előírt adatletöltési és archiválási kötelezettsé-gét teljesítheti, hanem segíti Önt járműparkjának üzemeltetésében is, mivel a kiértékelési funkciókon keresztül, egyszerűen áttekintheti a söfőrök munka- és szabadidejét.

Hadarits Kft.

Hadarits Kft.

A Hadarits Kft. 2002-ben alakult meg a Hadarits Autóvillamosság (két alkalmazottal működő egyéni vállalkozás) jogutódjaként. Telephelyünk az M0-s autóút és a Nemzeti Közlekedési Hatóság vizsgabázisa közelében, Szigetszentmiklóson van. Az átalakulás akkor személyi változásokat nem hozott, oka a vállalkozás hagyományos autóvillamossági tevékenységeinek (akkumulátor forgalmazás, önindító- és generátor javítás, autóvillamossági hibaelhárítás, riasztó- indításgátló- váltózár- központi zár- rádió és kihangosító beépítés) bővülése tachográf illesztéssel, minősítéssel.

Harasztker Kft.

Harasztker Kft.

A Vdo Kienzle cég által gyártott tachográfok, illetve menetírók minden igényt kielégítő több változatban készülő regisztráló műszerek, amelyeket a nyugat-európai és a magyar hatóságok is minősítettek és jóváhagytak, melyeket az Országos Mérésügyi Hivatal is típusengedéllyel látott el. A főbb forgalmazott típusokat az alábbiakban ismertetjük.

Hungaro Diesel Szerviz Kft.

Hungaro Diesel Szerviz Kft.

Ha Ön megbízható szerviz­t keres, akkor jó helyen jár! Reméljük, hogy minden olyan információt megtalál oldalunkon, melyre szüksége van, amennyiben mégsem, forduljon hozzánk bizalommal! Szeretnénk Önt is elégedett ügyfeleink körében üdvözölni! Látogasson el hozzánk!

Mobil útnyilvántartás

Mobil útnyilvántartás

Útnyilvántartásodat vezesd az okostelefonoddal! Belföldön vagy külföldön autózva egy gombnyomással rögzítheted útjaidat, de még a tankolásokat is! Adataidat szinkronizáld az asztali útnyilvántartó programoddal - szükség szerint kiegészítheted - és máris kész a NAV-biztos útnyilvántartásod! A benzinkúthoz érkezve csak a mobil útnyilvántartás alkalmazást kell megnyitnod, ami máris felajánlja rögzítésre a benzinkutat és a tankolás időpontját! Neked csak be kell írni a km óra állását, a tankolás mennyiségét és összegét, és máris minden adott a NAV biztos útnyilvántartásodhoz! Ugye milyen egyszerű?

Hirdetés
Mobilstar Autótechnika

Mobilstar Autótechnika

Cégünk a Volán Tefu Zugló Autójavító üzeméből alakult, az akkori dolgozók kiválása révén, és él önálló életet 1992 óta. Eleinte tehergépkocsi- majd szélesítve termék palettánkat személygépkocsi szervizeléssel is elkezdtünk foglalkozni. Hosszú évekig a Lublin, majd a Daewoo Lublin, FSO, Avia márka szervize voltunk, vagyunk és a mai napig feljogosítással javítjuk a garanciális Aviákat. Működésünk lassan 20 éve során tapasztalat kihívásain tanulva nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kollégáink szakmai tudása a legújabb fejlesztések megismerése révén versenyképessé tegye a családi vállalkozásunkat.

Nova Busz

Nova Busz

2009. januárjától nagymérvű fejlesztés eredménye képen a Nova-Busz Kft. várja Ügyfeleit új és még korszerűbb telephelyén még magasabb szolgáltatási színvonallal. A Nova Busz Kft. 1997. novemberében alakult a Busz-Szervíz Kft.-ből történő kiválás útján.

Real Soft 2000

Real Soft 2000

A Tachográfkorong feldolgozó rendszer megkönnyíti a mindennapi munkát. Segítségével egyszerűen és gyorsan kiértékelheti tachográfkorongjait. A feldolgozás síkágyas lapolvasóval (szkennerrel) történik. Egy korong feldolgozásának az ideje nagyon rövid, kevesebb mint 2 perc, egy mai átlagos személyi számítógépen*. A tachográfkorong kiértékelő rendszer csak a tőlünk vásárolt szkennerrel használható, amit erre a célra választottunk ki és kalibráltunk.

RoadRecord útnyilvántartó program

RoadRecord útnyilvántartó program

Az útnyilvántartás szakértője - Van rá 7 perce, hogy legyen 6 órája? Hogyan készíthet el 7 perc alatt NAV biztos útnyilvántartást és kiküldetési rendelvényt? A RoadRecord útnyilvántartó program egyedülálló módon beépített térképet is tartalmaz, melynek segítségével a tömeges távolságszámítástól kíméli meg az útnyilvántartás, kiküldetési rendelvény készítőjét. Ez teljesen más mint a többi útnyilvántartó program, nem külső térképet használ 2 pont közötti távolságszámításhoz, így rengeteg idő spórolható meg. Céges autóra útnyilvántartásra van szüksége a költségek bizonyításához, bérelt- vagy lízinges autónál pedig az ÁFA visszaigényléséhez. Magánautó céges használatához pedig kiküldetési rendelvényen tudja költségeit elszámolni. Csak adja meg, hogy mennyit szeretne elszámolni, a program pedig összerakja NAV biztos kiküldetési rendelvényét vagy útnyilvántartását. Ugye milyen egyszerű?

Rukon Kft.

Rukon Kft.

2012 évet jelenleg az elszabaduló üzemanyagárak, tőlünk nyugatra az 561/2006 EU rendelkezés fokozott ellenőrzése jellemzi. Mi ezekre a problémákra professzionális megoldásokat kínálunk! Csökkentse velünk költségeit, a GX SOLUTION'174; vállalkozásra szabható eszközeivel, és a Tagra.EU szoftver segítségével tartsa figyelemmel sofőrei munka, vezetési idejét, így elkerülve az esetleges bírságokat, kényszerpihenőket! Vagy egyszerűen egy olcsó nyomkövetéssel kövesse figyelemmel, járműveit, mobil eszközeit, nehezítse meg eltulajdonításukat.

Setech

Setech

A flottakövetés szó sokaknak első hallásra egy utópisztikus és elérhetetlenül drága technológiát jelenthet. Az igazság azonban ettől távol áll. A flottakövetés mára már kiforrott technológia, ami a kis- és középvállalati szférában is méltán helyet kap. Hazánkban még csak igen keveset hallani a GPS nyomkövetés, illetve a GPS nyomkövető rendszerek adta lehetőségekről. Pedig Nyugat-Európában a flottakövetés már igen elterjedt, és a nyugati vállalatok több, mint 35%-a ismerte fel a technológia előnyeit. Emellett a magyarországi kb. 8% igencsak eltörpül.

Tachográf illesztés

Tachográf illesztés

A Carace Kft. vállalja a tachográfok beépítését, illesztését, OMH minősítését és páncélkábel beépítését- gyorsan és a maximális pontossággal. Ügyfelünkkel történt előzetes egyeztetés alapján a felsorolt tevékenységek elvégzését a megrendelő telephelyünkön megvárhatja, hiszen az illesztés a tachográf és a jármű típusától függően 1-2 óra alatt beilleszthető.

Tuti menü