Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tachográf értékesítés képes leírás - Útnyilvántartás - tachográf.tlap.hu
részletek »

Tachográf értékesítés - Útnyilvántartás - tachográf.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utnyilvantartas.tlap.hu » Tachográf értékesítés
Keresés
Találatok száma - 5 db
Aetr Control

Aetr Control

Az AETRControl egy új, internet alapú tachográf kiértékelő rendszer, mely a tachográf köteles járművel rendelkező vállalatokat, vállalkozókat, illetve gépjárművezetőket támogatja: a vezetői kártyák és a digitális tachográf adatainak automatikus kiolvasásával,analóg tachográf esetén a korongok gyors, fél-automatikus feldolgozásával a kiolvasott adatok feldolgozásával, tárolásával,a vezetési és pihenőidők elemzésével, ellenőrzésével, a vezetési és pihenőidők tervezésével, ezáltal a szabályszegések és büntetések minimalizálásának lehetőségével. Munkaügyi nyilvántartás elkészítésével

E-bolt

E-bolt

A eBolt Internetes Műszaki Áruházban történő vásárlás elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül a kiválasztott termékek kosárba helyezésével és a megrendelési folyamat végig vitelével. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket ügyfélszolgálatunk rögzíti, és minden esetben e-mailben visszaigazolást küld Önnek. Az ezt követő vásárlási folyamat és az arra érvényes feltételek az így leadott megrendeléseknél is megegyeznek az interneten leadott rendelések folyamataival és ezért jelen ÁSZF is egyaránt vonatkozik rájuk.

Kamionfelszerelések webáruháza

Kamionfelszerelések webáruháza

Reméljük megtalálja a keresett terméket, ha mégsem, munkaidőben hívja az alábbi telefonszámot, várjuk kérdését. sikeres vásárlást kívánunk: Atlavil Kft. - Adr felszerelések - Autóápolás-karbantartás - Cb felszerelések - Elektromosság - Tachográf korongok, felszerelések

Officemarket

Officemarket

Az OfficeMarket webáruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Vásárlóink minél egyszerűbben megtalálhassák, kiválaszthassák és megvásárolhassák a keresett terméket. Az OfficeMarket webáruház funkcióit igyekeztünk a felmerülő igényekhez igazítani, és ezen túlmenően próbáljuk megkönnyíteni, segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Vásárlóinknak a lehető legtöbb információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Papírdepo

Papírdepo

Felgyorsult a világ és úgy tűnik, a közeljövőben nem is nagyon lesz érkezése szusszanni egy kicsit, megállni, körülnézni és teret adni az igazán fontos dolgoknak. Napjaink egyre kisebb részét töltjük pihenéssel, önmagunk keresésével, és egyre nagyobb részét töltjük az irodában munkával. Aki nem nyújt napi szinten többet és többet, az lemarad, és a nagy rohanásban nem is biztos, hogy könnyen tud majd visszakapaszkodni a száguldó vonatra.

Tuti menü