Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tachográf szerviz képes leírás - Útnyilvántartás - tachográf.tlap.hu
részletek »

Tachográf szerviz - Útnyilvántartás - tachográf.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utnyilvantartas.tlap.hu » Tachográf szerviz
Keresés
Találatok száma - 16 db
Baranyatax

Baranyatax

Vállalkozásunk a Baranyatax Bt. 2002-es megalakulása óta sikeres működésének érdekében arra törekszik, hogy termékeivel, szolgáltatásaival elérje vevőinek teljes megelégedését. Ehhez elengedhetetlen, hogy a termékeink, szolgáltatásaink minősége folyamatosan feleljen meg a vevőink által meghatározott és elvárt igényeknek.

Hajdú Service Kft.

Hajdú Service Kft.

Cégünk 1991 óta foglalkozik tehergépjármű, pótkocsi és autóbusz javítással. Célunk, hogy ügyfeleink komplex szolgáltatást kapjanak, különféle típusokból álló járműparkjuk javítását, vizsgáztatását egy helyen tudhassák. Gépjárműveik minden gondjára-bajára keresünk egy megoldást! Fontosnak tartjuk a kiszámíthatóságot és megbízhatóságot, ezért minden javítás várható időtartamát és költségét előzetesen egyeztetjük ügyfeleinkkel. A javítások ütemezetten folynak annak érdekében, hogy a jármű a legrövidebb időn belül újra munkába álljon. Munkaidőn túl és hétvégeken ügyeletet tartunk.

Iboly Erdő Zrt.

Iboly Erdő Zrt.

A Gépjavító Üzem szolgáltatásai közé tartozik a garanciális szervizelés, a gépjárművek környezetvédelmi felülvizsgálata és műszaki vizsgáztatás minden típusra, melyhez a szükséges diagnosztikai műszerek bővítése és korszerűsítése folyamatos a műszaki színvonal megőrzése érdekében. A szolgáltatások széles skáláján szerepel még a Stihl motorfűrész, a fűnyírók és kerti traktorok javítása, a gréderes talajmunka és a targoncával történő rakodás is.

Iveco Besso Márkaszerviz

Iveco Besso Márkaszerviz

Szerviztevékenységünket a telephelyünkön lévő, 2000 m2 alapterületű csarnokunkban végezzük. A műhely fel van szerelve a kézi szerszámokon kívül az IVECO haszongépjárművek javításához szükséges legkorszerűbb eszközökkel, mint diagnosztikai műszerekkel, célszerszámokkal, fékpaddal, emelőkkel. Kiválóan felszerelt műhelyünk lehetővé teszi belföldi és átutazóban lévő külföldi ügyfeleink magas szintű kiszolgálását. Szakembereink évente több alkalommal vesznek részt a gyár specialistái által tartott továbbképzéseken.

K and V International transport

K and V International transport

Szervizüzemünk szolgáltatásai kamionok és haszongépjárművek számára Szervizünk - saját gépjárműparkunknak megfelelően - Daf és Kögel márkaszervizként üzemel. A hozzánk forduló tehergépjárműveket az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerünk által meghatározott minőségben látjuk el. Az általános javító- és diagnosztikai tevékenységeken túl nyújtott szolgáltatásaink: - Garanciális javítások - Garancián túli javítás, folyamatos, szakszerű karbantartás - Karambolos sérülések javítása - Időszakos átvizsgálások, ellenőrzések - olaj és szűrőcserék (motor, hajtóművek), zsírzás, stb.

Kunstár és Társa Bt. - Tachográf hitelesítés

Kunstár és Társa Bt. - Tachográf hitelesítés

Cégünk a Kunstár Tachográf fő szakterülete a tachográfok javítása, beillesztése és a készülékről való adatok lementése. Ezen termékek jelentős értéket képviselnek a fáradtság okozta közúti balesetek megelőzésében. Azt, hogy a sofőrnek mikor és mennyi pihenőidőt kell tartania útközben, törvény szabályozza s a megtett út mértékét is rögzítik ezek a készülékek. Mi abban segítünk Önnek, hogy tachográfja a legmegfelelőbb műszaki állapotban biztosítsa közúti biztonságát. Rendelkezésre álló szolgáltatásaink az analóg és digitális eszközökre egyaránt érvényesek. Forduljon hozzánk bizalommal, keresse fel weboldalunkat és tájékozódjon bővebben szolgáltatásainkról!

Msv

Msv

Msv tachográf és sebességkorlátozó szervíz- páncélkábeles beszerelés,hitelesítés,javítás, gépjárműalkatrész kereskedelem. Tachográf, sebességkorlátozó páncélkábeles beszerelés, javítás, illesztés, OMH. Gépjárműalkatrész kereskedelem, GPS járműkövető rendszerek.

Pit Stop Autójavító Kft.

Pit Stop Autójavító Kft.

A mérőkészülék pontosságának, helyes működésének ellenőrzése. Előírt gyakorisága: öt évente. Korábban a menetíró készülék mérési képességeit az Országos Mérésügyi Hivatal (OMH) -val kellett ellenőriztetni, hitelesíttetni. A mérésügyi törvény változása óta ezen készülékek kikerültek a hitelesítendő eszközök köréből, így az időszakos minősítésüket - feljogosítása, felkészült személyzete, vizsgáló és mérőeszközeinek köre alapján - a Pit/Stop Autójavító Kft. is végezheti.

Sz-S Navigáció Kft.

Sz-S Navigáció Kft.

Analóg és digitális tachográf teljes körű ügyintézése: -beszerzése - beépítése - javítása -illesztése -aktiválása (rádió méretű és digitális tachográfoknál) - Omh minősítése - páncélkábel beépítése - digitális tachográf adatletöltése (3 havonta kötelező) - gépjárművezető kártya adatletöltése (28 naponta kötelező) - gépjármű sebességkorlátozó beépítése, ellenőrzése, beállítása

Hirdetés
Tachográf labor Torik Kft.

Tachográf labor Torik Kft.

A Tachográf labor Kft. Győr egyik frekventált helyén az M-1 autópálya valamint a 85-ös Soproni út kereszteződéséhez közeli volt ÁFÉSZ telepen található. A telepen szomszédságunkban Tachográf szervíz, személy és tehergépkocsi szervíz, dieselmotor felújító üzem, valamint kamionos áruház és autókereskedés is megtalálható.

Trans Urban

Trans Urban

Örömünkre szolgál, hogy e fontos közszolgáltatást- a városi utasszállítást- biztosító cégünket megtiszteli figyelmével. Honlapunkról információt nyerhet szolgáltatásainkról, gépparkunkról, menetrendünkről, jegy és bérletárainkról, elérhetőségeinkről, a helyi közszállítás múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

Transics

Transics

Every carrier has to comply with the European legislation on driving and resting times. By restricting the hours driven and obliging all drivers to rest for a number of hours, the government aims to restrict abuse and raise road safety. It is, however, not that easy to comply with the legislation, as the rules are fairly complex and the fines are high. How do you cope? Did you know there are solutions to easily reconcile driving and resting times with your transport assignments?

Truck Savaria

Truck Savaria

A Truck Savaria Kft. 1994-ben alakult családi vállalkozásként. A megalakulása óta a vállalkozás folyamatosan bővül, szerviz bázisainak felszereltsége a szélesedő vevői igények kielégítéséhez, illetve az egyre szigorodó követelményekhez igazodva folyamatosan modernizálódik, megfelelve ezzel a magas piaci és szakmai kihívásoknak.

Unitranscoop

Unitranscoop

Az Unitranscoop Kft. 1990 évben alakult magánszemély tulajdonosokkal, ma a Nyugat-Dunántúl egyik legnagyobb közúti fuvarozó vállalkozása. A céghez azonos tulajdonosi körrel, holdingszerű működéssel még két vállalkozás tartozik, az Unitranscoop Logistic Kft. és az Agro-Clean Kft.

Vértes Volán Zrt.

Vértes Volán Zrt.

A Vértes Volán Autóbuszközlekedési Zrt. több mint 50 éves múlttal rendelkezik a közlekedés területén. A főtevékenységet jelentő személyszállítási szolgáltatások mellett a társaság nagy hangsúlyt helyez a járműkarbantartó és javító tevékenységre, mivel ezek biztosítják a stabil műszaki hátteret a közlekedés biztonságához.

Vescan Kft.

Vescan Kft.

Új és használt haszonjárművek, pótkocsik, speciális járművek, daruk adás-vétele Üzemanyag-kontroll: Ecosens GPS nyomkövetés és navigáció: TrackNav - Scania járművek garanciális és garancián túli szervizelése, javítása - Alkatrész értékesítés - Műszaki vizsgára történő felkészítés, Műszaki vizsgáztatás - Környezetvédelmi igazolólap kiállítása - Karambolos javítás - Scania assistance

Tuti menü